اخبارگزارشهمه

اطلاعات جدیدی از نحوه کشف پیکر شهید خدارحم گل آور

گفته می شود پیکر مطهر شهید خدارحم گل آور داریونی پس از گذشت بیش از ۳۰ سال از شهادتش در استان خراسان شمالی با آزمایش های تخصصی کشف شده است.

به گزارش داریون نما شنیده می‌شود این خبر را امام جمعه منطقه داریون امشب در بین نمازگزاران مسجد امام محمد تقی علیه‌السلام داریون اعلام کرده است.
بر اساس شنیده های داریون نما پیکر مطهر شهید خدارحم گل آور سال ۱۳۹۳ تفحص شده است.

بر اساس این گزارش سال ۱۳۹۶ از اعضای خانواده شهید گل آور آزمایش دی ان ای انجام می شود که پاسخ این آزمایش سه روز پیش مشخص شده است.

پیکر شهید خدارحم گل آور که در زمان شهادت کمتر از ۲۶ سال سن داشته، به عنوان شهید گمنام در استان خراسان شمالی ، شهرستان جاجرم در شهر «سنخواست» به خاک سپرده شده است.

گفتنی است سَنخواست شهری در بخش جلگه سنخواست شهرستان جاجرم استان خراسان شمالی ایران است.مردم شهر سنخواست به زبان تاتی سخن می‌گویند.

امتیاز کاربران: ۱.۱۳ ( ۲ رای)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا