یوسف بذرافکن|
قنات های داریون واقع در منطقه خالد آباد سالها است که لابروبی نشده است و به دلیل عدم رسیدگی روبه خشک شدن است در حالی که سال های قبل قسمت عمده زمین های موسم به پاریاب با همین آب قنات هاآبیاری می شد . هرچند خشکسالی در بحرانی کردن وضع قنات ها ی خالد آباد تاثیر بسیاری داشته است اما عدم لایروبی قنات ها توسط اداره جهاد کشاورزی این قنات های قدیمی که نوعی سرمایه برای داریون است را با خطر نابودی کامل روبرو کرده است !
پس لطفا مسوولین مربوطه هرچه سریعتر به فکر این موضوع مهم باشند.
سلام خدمت تمامي دوستان.
بهتر نيست همون افرادي كه از آب قنات كمال استفاده رو مي برند خودشون دست به كار بشن يه نمونش شهرداري داريون هست كه روزانه چند تا تانكر آب از همون قناتها براي آبياري يا كارهاي عمراني مصرف مي كنند و تعداد ديگه ايي از كشاورزها .
من با چشم خودم ديدم كه براي يه تانكر آب بيشتر بردن بالاي سر همين قنات چقدر … اگه همين جور پيش بره آب خوردنمون هم خشك ميشه چه برسد به آب قنات.
داریون، ارث پدر زاد من است
توش می تازم و جولان می کنم
برج می سازم کنار تنگه در
تنگه در را مثل آلمان می کنم
لایروبی می کنم چند تا قنات
داریون را جمله عمران می کنم
آب جوقش خل کنم در باغ ها
میوه هایش را دو چندان می کنم
داریون را بخش کردن، سخت نیست
” دا-ری- ون”را بخش، این سان میکنم
این و آن را گر سپاریدش به من
الغرض این میکنم، آن می کنم…
حس مسئولیت موج میزند! خدا رو شکر میکنم که نسبت به خیلی از مناطق از نظر ثروتهای طبیعی ثروتمند هستیم ولی خیلی خوبه که ما در مقایسه با خیلی از مناطق دیگر بهرهی چندانی از نعمتهای طبیعی نبردیم! که اگر برده بودیم معلوم نبود سر مسئولیت اینها چه دعواهایی که نمیشد! نه به خاطر فقدان مسئول، نه! به خاطر انبوه داوطلب…