تخته سیاه آمرلی و درس های یک شهید زنده به داعش!
سردار مبارز
یاسر محبوب:در حالی که بسیاری از رسانه های بیگانه هنوز نمی دانند نام سردار مبارز ایرانی را چگونه بنویسند، سرلشکر قاسم سلیمانی فاتح بلامنازع میدان های نبرد خاورمیانه است. نیویورکر در بحبوحه نبردهای میدانی سوریه درست در زمانی که تعادل جنگ هر لحظه بین شورشیان و نظامیان سوری در حال نوسان بود به نکته ای اشاره کرد که پس از چندی به نقل محافل رسانه ای مبدل شد.
نیویورکر که در آن زمان آتش بیار معرکه تفرقه کرد و عرب به حساب می آمد لوله اسلحه خود را از دل رسانه های جمعی به سمت اذهان عمومی نشانه رفته بود. دکستر فیلکینز در شماره 30 سپتامبر 2013 این نشریه نوشت: قاسم سلیمانی، مبارز قدرتمند ایرانی، نبض خاورمیانه را در دست دارد. وی به نقل از جان مگوایر افسر سابق سی آی ای در عراق می نویسد: سلیمانی تنها مبارز قدرتمند میدان های امروز خاورمیانه است و با این وجود هیچکس تاکنون نامی از او نشنیده است.
مغز متفکر خاورمیانه
تئوری پرداز بیش از 30 عملیات رزمی سنگین، فاتح عملیات های خیبر، فجر، بیت المقدس، طریق القدس، مرصاد و مهران، مرد نامرئی میدان های جنگ ناجوانمردانه لبنان و غزه در سال های اخیر، به کابوس بی چون و چرای ناتو مبدل شد. وقتی در 18 می 2011 باراک اوباما اسم سردار سلیمانی را در فهرست تحریم ها قرار داد دلیل آن را حمایت وی از سوریه و سیاستهای بشار اسد عنوان کرد اما هریسون یاکوبس در بیزینس اینسایدر به 7 ماجرایی اشاره نمود که سردار سلیمانی را مغز متفکر خاورمیانه توصیف می کرد: “قاسم سلیمانی لقب تنها مرد قدرتمند خاورمیانه را به خود اختصاص داده است، به رزومه عملیاتی او نگاهی بیاندازید تا بفهمید چرا!”
تهران در منطقه حاضر است!
جنیجه دی جیووانی روزنامه نگار و خبرنگار جنگی آمریکایی که در سال 2013 در گزارش ارائه شده توسط سازمان مقابله با خشونت های مسلحانه در فهرست یکصد شخصیت متنفذ در جهان خشونت های تسلیحاتی قرار گرفت در تازه ترین شماره نشریه نیوزویک طی مقاله ای مبسوط به نقل از دکتر موفق الربیعی یکی از اعضای پارلمان و مشاور اسبق امنیت ملی عراق نوشت: چه کسی پس از گذشت سه روز از شکست موصل به دادمان رسید؟ قطعا آمریکایی ها نبودند! آنها صرفا به ریختن مشتی بمب بی رمق از طریق چند پرواز پراکنده قناعت کردند آن هم دقیقا وقتی شهروندانشان – جیمز فولی روزنامه نگار، استیون ساتلوف و پیتر کسیگ – توسط داعش سربریده شدند.
واکنش ایرانیان نسبت به بغداد و اربیل درست یک روز پس از حادثه بود. آنها سردار سلیمانی مغز متفکر نظامی و فرمانده سپاه قدس خود را که از دیدگاه بسیاری از فرماندهان نظامی بی نظیر است به منطقه گسیل داشتند.
در حالی که یکی از مهمترین خصلتهای جنگاورانه سردار سلیمانی پنهانی مبارزه کردن است، چندماه پیش چهره وی در چند عکس منتشر شده در فضای مجازی در دشت های آمرلی هویدا شد تا حامل یک پیام دلهره آور برای دشمنانش باشد؛ تهران در منطقه حاضر است.
درج پرتره نقاشی شده سردار سلیمانی بر روی جلد نشریه نیوزویک، الصاق تیتر “او ابتدا با آمریکا جنگید، حالا در حال متلاشی کردن داعش است” و نهایتا اطلاق واژه نمسیس (الهه انتقام) به اسطوره جنگهای نامنظم خاورمیانه حاکی از یک دوگانگی و تضاد آشکار در برداشت از نوشتار جیووانی است.
در شرایطی که تم اصلی پلان کنونی سیاست غرب در برخورد با مواضع مشترک ایران و آمریکا در قبال داعش حکایت از ایجاد فضایی دوستانه دارد، تیتر دوپهلوی نیوزویک را می شود به مثابه سردرگمی غرب در برخورد با ایران دانست. درست همانطور که سی ان ان نمی داند این رفیق جدید را دوست بدارد یا در مورد آینده اش تردید داشته باشد.
منبع: توریسم آنلاین
سرود بسیار زیبا و جذاب و حماسی “وطنم” با صدای سالار عقیلی:
« نخستین سرود ملی ایران مربوط به دوره قاجار است که موسیقی آن توسط موسیو لومر، موسیقیدان نظامی فرانسوی اعزامی به ایران در دوره قاجار، تصنیف شده است. این سرود در اصل برای پیانو نوشته شده و یک بار به هنگام ورود مظفرالدین شاه قاجار و در حضور وی در پاریس اجرا گردید. اجرای آن توسط ارکستر ملل نخستین اجرای رسمی و ارکسترال آن است كه به پیشنهاد رهبر کنونی ارکستر ترانهای برای آن توسط بیژن ترقی سروده شد و به همراه خواننده اجرا گردید. »
« نام جاويد وطن
صبح اميد وطن
جلوه کن در آسمان
همچو مهر جاودان
وطن اي هستي من
شور و سرمستي من
جلوه کن در آسمان
همچو مهر جاودان
بشنو سوز سخنم
که همآواز تو منم
همه جان و تنم
وطنم، وطنم، وطنم، وطنم
بشنو سوز سخنم
که نوا گر اين چمنم
همه جان و تنم
وطنم، وطنم، وطنم، وطنم
همه با يک نام و نشان
به تفاوت هر رنگ و زبان
همه با يک نام و نشان
به تفاوت هر رنگ و زبان
همه شاد و خوش و نغمه زنان
ز صلابت ايران جوان
ز صلابت ايران جوان
ز صلابت ايران جوان
بشنو سوز سخنم
که نوا گر اين چمنم
همه جان و تنم
وطنم، وطنم، وطنم، وطنم
همه با يک نام و نشان
به تفاوت هر رنگ و زبان
همه با يک نام و نشان
به تفاوت هر رنگ و زبان
همه شاد و خوش و نغمه زنان
ز صلابت ايران جوان
ز صلابت ايران جوان
ز صلابت ايران جوان
بشنو سوز سخنم
که نوا گر اين چمنم
همه جان و تنم
وطنم، وطنم، وطنم، وطنم »
کافی است به عکسهایی که از سردار سلیمانی در مناطق مختلف عراق گرفته شده است، نگاهی انداخت تا فهمید افتادگی و متانت در چهره دوستداشتنی و صمیمی وی موج میزند اما در پس این چهره صمیمی، مردی استوار با ارادهای آهنین نهفته است که خواب خوش را بر صهیونیستها، تکفیریها و هر حرامی دیگری، حرام کرده و آمریکاییها وی را کابوس و دلیل اصلی شکستهای خود در منطقه میدانند. او مردی است از جنس مردم نه همچون ژنرالهای آمریکایی که در اتاقهای امن و دور از تهدید در هزاران کیلومتر آنسوتر برای منطقه نسخه میپیچند و هنوز آفتاب سوزان عراق را بر چهره خود لمس نکردهاند. او با شیعیان عراق چفیه به سر میشود و با کردهای عراق، شلوار کردی میپوشد.