یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد.
به گزارش“توریسم آنلاین” از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند.
در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه زولبیا و بامیه این خوشمزه سفره های رمضانی مردم ایران.
نکته:این عکسها را روح الله قربانی از یکی از شیرینی پزی های داریون برای پایگاه خبری-تحلیلی توریسم آنلاین گرفته که دیروز در آن سایت منتشر شد و امروز در داریون نما بازنشر می شود.