چندی پیش مطلبی با عنوان“خروجی هنرستان پویش داریون خوب یا بد؟” در داریون نما منتشر شد.
روز گذشته اما ناصر شرفی مدیر این هنرستان در رابطه مطلب متشر شده در داریون نما جوابیه ای برایمان ارسال کرده که در ادامه عینا آن را مشاهده می کنید:
****************************
باسمه تعالی
سلام علیکم
در خصوص متنی که آقای قلیچ خانی درارتباط با هنرستان پویش داریون نوشته اند ؛لازم دانستم نکات ذیل را جهت اطلاع مخاطبان عزیز مرقوم نمایم . هر چند جناب قلیچ خانی ازروی دلسوزی این مطلب رانوشته اند ولی فکر می کنم با عرض معذرت اطلاعات ایشان بسیارناقص بوده و ازهمین جا ازایشان دعوت می نمایم که از هنرستان بازدید فرمایند و در متن دیگری صحت یا سقم گفته های بنده را که در ذیل آمده تایید ویا تکذیب نمایند.
هنرستان پویش داریون در سال 1381با پیگیری های این جانب و سایر همکاران و مسئول وقت نمایندگی داریون جناب آقای عبدالهی افتتاح گردید و با چهار رشته مکانیک خودرو و حسابداری در شاخه فنی و حرفه ای و نقشه کشی ساختمان و برق ساختمان در شاخه کاردانش ( البته انتخاب رشته ها ازطریق برگه نظر خواهی از دانش آموزان وقت بود) شروع به کار نمود ودر ادامه رشته هایی چون کامپیوتر (با گرایش های مختلف) – ماشین های الکتریکی – تابلو ساز برق صنعتی – تعمیر خودرو با سایر رشته ها به دلیل اشباع شدن جابجا می شد. و دلیل باقی ماندن این دو رشته بازار کار مناسب و نیز استقبال دانش آموزان از آنها بوده ودر مرحله بعد امکانات و فضای مناسب و نیز هنر آموزان مجرب و با سابقه بوده است که با وجود تمام مشکلات و فراهم بودن کلاس در هنرستان های شیراز نسبت به حقیر لطف داشته وبه این منطقه محروم خدمت می نمودند.
با توجه به ضوابط آموزش و پرورش افزودن رشته در یک هنرستان باید فاکتور های ذیل را داشته باشد : تعداد هنر جویان ؛تجهیزات ؛ مکان مناسب کارگاهی و آموزشی و نیز تامین نیروی متخصص هر رشته فرا هم باشد و سپس با در نظر گرفتن سایر شرایط مجوز تاسیس یک رشته صادر می گردد . که در چند ساله اخیر آمار دانش آموز رو به کاهش بوده تا جایی که در سال گذشته در رشته مکانیک تنها ده دانش آموز واجد الشرایط ورود به این رشته (شاخه فنی ) وجود داشته و 22 نفر در رشته تابلو ساز برق صنعتی ( شاخه کاردانش ) هدایت شدند . لازم به ذکر است که نرم تشکیل کلاس در شهر 35 نفر می باشد و مسئولین از این نظر نسبت به این منطقه همواره لطف داشته اند. متاسفانه ورودی دانش آموزان این هنرستان هم از نظر کمی وهم کیفی فاقد شرایط لازم جهت راه اندازی رشته دیگری در شاخه فنی می باشد.
در خصوص بازار کـار؛ آمار گویای همه چیز می باشد و همواره شرایط بازار کار برای رشتـه های فنی وحرفه ای و مهارتی ( کاردانش ) نسبت به رشته های نظری در صد بسیار بالاتری فراهم بوده و اغلب هنر جویان یا ادامه تحصیل داده وسپس جذب بازار کار شده اند ویا با توجه به مهارتی که کسب نموده اند به طور آزاد صاحب شغل ویا حرفه ای شده اند.حقیر جهت مقایسه هنرجویان هنرستانی و دانش آموزان رشته های نظری در بازار کاردر این منطقه اعلام آمادگی می نمایم .
به جرات می توان گفت این هنرستان به همت همکاران و مسئولین ناحیه و سازمان از نظر امکانات وتجهیزات آموزشی دررشته های ارائه شده یکی ازبهترین ها دراستان می باشد .حضور دانش آموزان منطقه خرامه در این هنرستان علیرغم وجود چند هنرستان در خرامه گویای این مطلب است و ای کاش درنمایشگاهی که در هفته مشاغل( هفته اول اردیبهشت 95 ) با حضور مسئولین آموزش و پرورش استان و شهرستان و شهر برگزار گردید تشریف داشتید و تمجید و تقدیر این بزرگواران در خصوص دست ساخته های آموزشی منحصر بفرد را می دیدید و حقیر به خود بالیدم که زحمات همکارانم که بدون هیچ چشمداشتی پس از ما ه ها این گونه به ثمر نشست؛ وتحسین همگان را برانگیخت . لازم به ذکر است که تحصیلات پرسنل این هنرستان متشکل از . مقطع دکترا 2 نفر کارشناس ارشد 4 نفرو کارشناس 20 نفر می باشد.
با تشکر
ناصر شرفی
مشک آن است که ببوید نه آنکه عطار بگوید !
هنرستان پويش داريون شايد به طور مثال در منطقه ناحيه از هنرستان مجهز نمازي بهتر نباشد ولي كمتر از ان هم نيست .
اگر زحمات آقايان ناصر شرفي و پرويز اميدواري كه از معلمان دلسوز منطقه هستند نبود به هيچ عنوان چنين هنرستاني با كارگاههاي مجهز در اين منطقه وجود نداشت. حال اگر دانش آموزي با اين همه امكاناتكم لطفي ميكندوپيشرفتي نمي كند گناه آن را نبايد پاي ديگران نوشت .
با تشكر از شما.
به نام خدا. با تلاش و کوشش تمام همکاران به خصوص جناب آقای ناصر شرفی توانسته ایم در یک منطقه محروم و از نظر دورافتاده یک هنرستان فنی و حرفه ای و کاردانش تاسیس کنیم و سال های زیادی به اموزش بچه های منطقه و حتی منطقه های اطراف داریون با یک توان فنی و قابل قبول که بتوانند در جامعه خدمات رسانی کنند پرداخته ایم. خدا را شاکریم و همچنین کمال تشکر و سپاسگذاری را از کلیه دست اندر کاران این مجموعه را داریم . مستندات این گفته ها از جمله نیروهای جذب شده در وزارت آموزش و پرورش و نیروگاه های فارس و بعضی از شرکت های ساختمانی و تاسیساتی که در گذشته بوده میتوان بیان کرد.
سلام
1-هنرستان پویش تنوع رشته ای داشته است.تقریبا 15 سال از تاسیس آن گذشته است رشته های مانند نقشه کشی،برق ساختمان ،کامپیوتر،مکانیک،برق صنعتی و مونتاژ کار و نصاب تابلوهای برق،سیم پیچی.7 رشته و 15 سال .یعنی هر 2 سال یک تغییر رشته .
2-اگر کسی اشنایی با رشته های کاروذانش داشته یاشد خود می داند که هر رشته کارودانش از چند مهارت تشکیل شده است مثلا برق صنعتی از چند مهارت برق ساختمان،برق صنعتی،مهارتهای عمومی (جوشکاری ،قیچی کاری و….) تشکیل شده است. در واقع یعنی 7 رشته و حدود 21 مهارت.
به نظر شما این اجبار است یا تنوع. 7 رشته و 21 مهارت در 15 سال
3-یک سوال کلی؟
چه ورودی هایی به هنرستان داده اید؟که از آن تقاضای خروجی دارید؟لطفا حتما کارنامه دانش اموزان سال اول که در هنرستان ثبت نام کرده ا ند نگاهی بینذازیذ اکثرا 7 الی 10 تجدید از سال اول آن هم با ارفاق
4-هنرستان به ورودی های قویتری نیاز دارد.اگر دغدغه دارید مثل کشورهای پیشرفته دنیا تبلیغ کنیید تا نخبگبان جذب هنرستان شود و بعد خروجی بخواهید
با سلام و ضمن تشکر و تقدیر از زحمات جناب شرفی و سایر پرسنل هنرستان پویش داریون
مشکلی که در آموزش و پرورش منطقه داریون مشاهده میشود کمبود نیروی پرورشی و مشاوره متخصص و کارآمد می باشد. نیروهایی که می توانند در راه شناسایی و جذب استتعدادهای دانش آموزان و سوق دادن ان به رشته های نظری و فنی حرفه ای و کاردانش بسیار موثر و مفید واقع شوند.همچنین باید کانالهای ارتباطی و همکاری بین اولیا و مدرسه افزایش یابد تا با هماهنگی بیشتر بتوان دانش اموزان را به رشته های مناسب گرایش داد.
جنبه دیگر دید اولیا می باشد که به این باور رسیده اند که فقط دانش اموزانی باید وارد هنرستان شوند که از نظر درسی و اموزشی در سطحی پایینتر از دانش اموزان برتر هستند.و این خود جلو ورود دانش اموزان نخبه و شاید علاقمند را می گیرد.
در مورد مسایل اخلاقی و انضباطی دانش اموزان نیز وارد موضوع نمی شوم چون همه بر ان واقف هستند.
روی همرفته باید بسیار بیشتر روی مسایل اخلاقی …تربیتی و مشاوره ای دانش اموزان کار شود و این نیز بدون اگاهی رسانی به اولیا انها غیر ممکن است.برای پیشرفت اموزش پرورش منطقه یک همت و عزم دسته جمعی می طلبد که باید تمامی ادارات و مردم و مسولین و خصوصا خانواده ها دست اندر دست هم دهند به مهر…تا انشالله شاهد پیشرفت و ترقی و فرهنگ سازی لازم در این زمینه باشیم.
با عرض سلام خدمت داریون نماییهای عزیز
یکی از مشکلات عمده داریونیها دیدن نیمه خالی لیوان است که همیشه مانع پیشرفت داریون شده …
با سلام احتراما اینجانب از دانش اموزان هنرستان پویش بودم که سال 83دیپلم گرفتم و و الان بعد چند سال دوری از درس کارشناسی ارشد برق قدرت هستم و واقعا جا داره از اقایان شرفی و امیدواری که زحمت زیادی واسه ما اهالی منطقه داریون کشیده اند تشکر و قدردانی کنم ایشالله در این شبهای عزیز در سایه پروردگار منان باشند
البته من از دانش آموزان همون سال اول تاسیس هنرستان پویش بودم ما فقط دورشته برق ونقشه کشی داشتیم درضمن کسی هم از دانش آموزان نظرخواهی نکرد 15سال گذشته ولی خوب حافظه ما هم مثل آقای شرفی کارمیکنه ولی ادب حکم میکنه که از زحمات آقای شرفی تشکر کنم
موفق باشید
این نمایشگاهها صوری که جناب شرفی می فرمایند تمامی وسائلش از هنرستان های شیراز بصورت قرض گرفته شده که بلا فاصله به شیراز برگردانده شد. چرا نظر خواهی از دانش آموزان هنرستان به عمل نمی آورید تا متوجه شوید دیدگاه مردم ودانش آموزان نسبت به عملکرد هنرستان چیست.هرچند نمی توان منکر زحمات دوستان شد.ولی تغییرات در هر مجمو عه ای وآمدن فکر جدیدلازم وضروری است.لطفا کلاه خود را قدری بالاتر ببرید.
الحمدلله پرسنل هنرستان هم با اسامی مختلف دارند حمایت جانانه می کنند
جناب مجرد آیا شما تا به حال از هنرستان نمازی وکارگاه هایش بازدید کرده ایدکه چنین اظهار نظری می کنید. جای تعجب است !!!!! این قیاس مع الفارغ است برادر این چه قیاسی است من خود دانش آموخته این هنرستان نمازی هستم …
قیاس شما مثل قیاس شهر پاریس با داریون است به هردو میگیم شهر ولی …….
با سلام خدمت فرهنگي عزيز .
من نظر شخصي خودم رو چند روز پيش عرض كرده بودم .
*كه خودتون داريد ميفرمائيد داريون .
باز هم نسبت به شرايط ديگه شهرمون هنرستان پويش پيشرفت خوبي داشته حالا شما چه ديد ديگه ايي نسبت به اين موضوع داريد اون ديگه خودتون ميدونيد.
نظریات واقعی را منتشر کنید .حقیقت را نمی توان مخفی کرد .
با سلام
نظرات حاوی توهین منتشر نمی شوند این را بارها گفته ایم.
با سلام
هنرستان داریون بامدیریت آقای شرفی بوده که تا به حال توانسته موفق باشد .ایشان با مدیریت خوب وتوانمند توانسته دبیران وهنر آموزان را از نواحی مختلف شیراز به داریون بیاورد و از توانمندیهای آنها استفاده کند.ازآنجایی که دانش آمو.ان خوب داریون در شیراز تحصیل می کنندوبقیه دانش آموزان
خوب در دبیرستان امام حسین به هر نحو ممکن نگه میدارند وباقی مانده دانش آموزان که نمره ماکزیمم ریاضی آنها 8 است به هنرستان می آیند نتایج بسیار خوبی در کنکور و امتحانات نهایی کسب شده که بامراجعه به هنرستان قابل اثبات است .
لطفا مطالب را سانسور نکنید واقعیات را مردم می دانند.میشه اعلام بفرمایید میانگین نمرات دانش آموزان هنرستان در امتحانات نهایی چند هست.فکر نکنم بیشتر از نمره 7 باشد.می توانید از ناحیه 4 استعلام بگیرید.
شرط قبول در رشته فنی گرفتن حداقل نمره 10در درس ریاضی پایه اول است چطور با نمره 8 دانش آموزان وارد رشته فنی شده اند.
ماکه 4 تا نیرو دیدیم از ابتدای تاسیس هنرستانتان در آن حضور دارند ودر واقع فسیل شده اند.از کدام ناحیه می آیند که ما نمی دانیم نکنه خرامه رو می گی!!!
نگهداری دانش آموزان به هر نحو ممکن تو دبیرستان امام حسین رو خوب اومدی.. قابل توجه پرسنل دبیرستان امام حسین جناب بذرافشان وهوشیار
ببینید نمرات ریاضی ورود به هنرستان چند بوده ونمره خروجی آن چند بوده فقط نمره ریاضی پایین نبوده بلکه دروس دیگر مثل ادبیات فارسی دینی عربی و…. تازه اگه میانگین نمره نهایی ریاضی 7 باشد برای این مدرسه قابل قبول مگه هنرستان تیز هوشان بوذه که میانگین ریاضی نهایی 16 باشد . اساتیدی که در این هنرستان کار کرده اند دکتر باقری مدرس داشگاه فرهنگیان دکتر یار محمودی سرگروه برق سازمان دکتر رستگار مدرس دانشگاه فرهنگیان مهندس ولی و مهندس باقری مدرس آموزشکده فنی شهید باهنر مهندس خیراتی و مهندس سعادت از هنرستان نمازی وعلم و صنعت و سایر همکاران که اگه لازم باشه بیان می کنم ایها نمونه ای از هنر آموزان موفق استان و حتی کشوری هستند که هر هنرستان استان آرزو دارد یک روز در مدرسه آنها حضور داشته باشد .امیدوارم قانع شوید.
پس مشکل کجاست که هنرستان هروز به قهقرا می رود!!! شما که می گویید همه چیز عالیه، مدیریت که حرف نداره !!!
دبیران که همه دکترا و…..
کادر هنرستان هم که جای بحث نداره!!!
پس مشکل چیه!!!
زیر دین هستید اگر ذره ای خودتون رو مقصر بدونید!!
فکر کنم تنها دلیلی که شما دارید ضعف دانش آموزان در دبیرستان امام حسین هست !!که پاسخ قانع کننده این آموزشگاه رو می طلبه!! که چرا دانش آموزان این چنینی رو تحویل هنرستان می ده!!
تا حالا از خوتون پرسیدید که چرا دانش آموزان خوب به این هنرستان نمی آیند وتو دبیرستان امام حسین ماندگار می شوند با وجود این همه برگزاری نمایشگاه وتبلیغات!!!!
امسال که خودتون پایه دهم می گیرید ببینیم ورودی وخروجی شما چیست!!!
من لازم دیدم فقط یه نکته رایادآوری کنم که مردم خودسال هاست دراین منطقه زندگی می کنندوبهترین قاضی دراین مورد هستند.نیازی نیست که بااسم های جعلی یارگیری کرد.تفاوت بین دبیرستان امام حسین(ع)وهنرستان پویش برهمگان روشن ومبرهن است چراکه مردم قبل ازاینکه به رشته فرزندشان بیاندیشندبه دنبال یک محیط خوب برای تحصیل اوهستند.