یوسف بذرافکن
در سال های قبل از خشکسالی های اخیر، آب قنات های داریون که از خالد آباد به طرف داریون در جریان است صدها هکتار زمین های پاریاب و باغ های انگور را آبیاری می کرد متاسفانه بر اثر خشکسالی آب این قنات ها کم شد و نتوانست زمین ها ی کشاورزی و باغ ها را سیراب کند و این زمین ها و باغ های سرسبز و پر محصول خشک شدند .
اما الحمد لله با افزایش بارندگی در چند سال اخیر ، آب این قنات ها جاری شده است و به محدودی اززمین های کشاورزی می رسد . در برخی از مناطق استان فارس قنات های وجود دارد که آنها هم با مشکل کم آبی روبرو شده اند اما آن قنات ها مجددالایروبی و احیاء شده اند .
متاسفانه قنات های داریون سال های طولانی است که مورد لایروبی قرار نگرفته است ، برداشت های بی رویه و غیر مجاز ، حفر چاه ها عمیق در اطراف این قنات ها نیز باعث وخامت بیشتر اوضاع قنات های قدیمی داریون شده است .
در داریون متاسفانه متولی هیچ کاری مشخص نیست و معلوم نمی شود چرا مسئولین بخش کشاوررزی در داریون چرا به فکر لایروبی این قنات های ارزشمند نیستند ؟
چرا مسئولین محلی ، شورای اسلامی شهر ، اداره جهاد کشاورزی و مسئولین دیگر برای جلوگیری از خشک شدن این قنات ها و احیاء آن قدمی برنمی دارند ! شایسته است در سالی که از طرف رهبر معظم انقلاب بعنوان سال « جهش تولید » نامگذاری شده است مسئولین بخش کشاورزی برای احیاء قنات های داریون اقدام کنند و باعث « جهش تولید » در بخش کشاورزی ِدر منطقهداریون شوند . اگر مسئولین می خواهند واقعا فرامین رهبر انقلاب اسلامی عملیاتی کنند بفرمایند بسم الله .
وعده مسئولین کی عملی می شود ؟
قولی که مسئولین داده اند آیا عملی می شود ؟