اخبارپربیننده ترین مطالبديدگاههمهویدیو

تقاضا از داریونی ها جهت حضور در کارهای ماندگار برای بخش داریون/فیلم

شهرام کرمی از جوانان دلسوز داریونی که یکی از مخترعین برتر استان فارس نیز هست به تازگی در جلساتی که با بعضی مسوولین شهری مثل شهردار داریون برگزار کرده انجام یک سری کارهای داوطلبانه مفید و سودمند برای داریون را آغاز کرده است.

او پیشنهاد داده که از میان داریونی های فعال وعلاقه مند گروه جهادی به نام «گروه جهادی آبادگران داریون» تشکیل شود تا در انجام یک سری فعالیت ها به مسئولان داریون کمک کنند.
فعالیت هایی که در موارد بحران نیاز است مثل سیل ،زلزله ،آتش سوزی و… اما این گروه به جز موارد بحرانی، در آبادسازی داریون خصوصا در بخش ایجاد و نگهداری فضای سبز ودرختکاری هم نقش ویژه ای ایفا خواهد کرد .
در اولین گام قرار شده شهرداری داریون در ایجاد فضای سبز ودرختکاری و بحث گردشگری در تنگه خالد آباد همکاری کند .
گروه آبادگران داریون امیدوار است یک کار زیبا وبه یاد ماندنی در تاریخ داریون رقم بزند وبا همکاری مردم ومسئولان مربوطه از درختان کاشته شده به خوبی نگهداری شود تا داریون در چند سال آینده صاحب یک نقطه بکر گردشگری شود .ضمن اینکه طرح هایی در قالب ساخت آبشار و رودخانه کنار تنگه و بقیه تجهیزاتی که بوستان نیاز دارد ارائه شده و قرار است طی چند فاز نهایی شود به نحوی که فضای طبیعی تنگه هم از بین نرود وحالت مصنوعی پیدا نکند.
شهرام کرمی از داریونی های علاقمند به زادگاه خود خواسته تا او را در این کار یاری کنند.می توانید در پیام رسان ایتا و واتساپ از طریق شماره (09915480858)به او پیام دهید و اعلام داوطلبی کنید.

2 دیدگاه

  1. بسیار پیشنهاد خوبی هست و برای داریون ضروریست که یک مرکز بزرگ تفریحی و گردشگری ونیزدر دل طبیعت بکر داشته باشد تا مردم اوقات فراغت خود را بتوانند در مکانی مناسب سپری نمایند.حداقل یک بوستان صد هکتاری که شامل امکانات تفریحات سالم و گوناگون و جدید و شهری و مناسب خرد و کلان باشد.

  2. گروه جهادی آباد گران داریون به اطلاع همشهریان محترم می رساند که فعالیت های های که در این گروه انجام بشه حتما با تحقیقات ومطالعه وپژوهش همراه خواهد بود وبدون اندیشه هیچ کاری انجام نخواهدشد . راجب گام اول گروه در راستای ایجاد نقطه گردشگری ودرختکاری وایجاد بوستان در تنگه خالد آباد باتوجه به مشکل بحران آب وخشک سالی ومحدودیت آب ما مجبوریم از درختانی که به خشکی وکم آبی سازگار هستن استفاده کنیم .در این موضوع مطالعاتی انجام شده وپیشنهاد ما چند نمونه درخت بوده که ذکر خواهم کرد . به طرز مثال درخت اکالیپتوس که به شدت مصرف آب کمی دارد وبه خشکی مقاوم هست وبه شدت رشد می کند ومی تواند فضای سبز زیادی ایجاد کند وسایه های بلندی درتابستان ایجاد کند اما این درخت عیب وایراد های هم دارد مثل صدمه زدن به تاسیسات شهری به سبب رشد سریع ریشه های آن در زیر زمین ویا خشک کردن آب های زیر زمینی چون این درخت بومی کشور استرالیا هست . خوب ما مجبوریم همه مسائل رو در نظر بگیریم واز افراط وتفریط جلوگیری کنیم .اگر درست وبا مطالعه کار انجام بشه هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد .ما در کاشت درختان قطعا تنوع خواهیم داشت وضمن مطالعات وتحقیقات خود از افراد کارشناس هم کمک خواهیم گرفت . در پایین درختان مدنظر خود رو عنوان می کنم
    ۱.درخت عناب سالی ۶بار نیاز به آبیاری
    ۲.درخت انجیرکشت دیم
    ۳. درخت گل محمدی سالی یک الی دوبار
    ۴.درخت پسته ماهی یک بار
    ۵.درخت سماق کشت دیم
    ۶.درخت کنار ماهی یک الی دوبار
    ۷.درخت شاتوت
    ۸.درخت توت
    ۹.درخت انبه
    ۱۰.درخت سنجد
    ۱۱.درخت بادام کوهی
    ۱۲.درخت نخل
    ۱۳.درخت سرو وکاج
    ۱۴.درخت خرمالو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا