دفترچه خاطرات
دفترچه خاطرات/دبستان هجرت داريون سال 1363
علي زارع/
این عکس مربوط است به سال 1363دبستان هجرت سابق که بعدها با حقیقت جو ادغام شد. که بعد از مراسم صبحگاهی توسط مرحوم قاسم کاشفی مدیر مدرسه گرفته شده است .
خیلی از چهره ها را نشناختم ولی بعضی را خدمت شما معرفی می کنم. اگر شما هم کسی را شناختید حتما در قسمت نظرات سايت معرفی کنید.
ردیف اول از راست:1-علی زارع معاون فعلی مدرسه شهید خوش نژاد7-مهدی یا فرزاد کشاورز8-اسماعل بذرافکن فرزند علی حاج ابوالفتح9-مهدی یا مجید دریانی11-حبیب کهندل12-احمد زارع کارمند فعلی بانک ملی داریون -فرد کلاه سفید در ردیف های بعدی سعید بیگی فرزند حاج اله مراد-فردی که صف اول را مرتب می کند جلیل شیروانی است.
ياد آن روزها بخير…
سلام تا آنجا كه من ياد ميدهم هجرت سالن نداشت به نظرتون هاتف نيست البته با احترام خاصي كه براي آقاي زارع قائل هستم
با سلام خدمت شهروند عزیز.این که پشت سر دیده میشه سالن نیست و کلاسهای درس اون موقع است که الان هم وجود داره وتخریب نشده میتوانید تشریف بیارید به مدرسه که الان شورای حل اختلاف است و از نزدیک مشاهده کنید با تشکر از نظر شما
سلام تسليم تسليم حق با شماست چون من اسم حقيقت جو را آورده بوديد اشتباه كردم و به خيالم مدرسه حقيقتجو فعلي را مي گفته ايد
با سلام اینجا مهد کودک بود. پشت خانه حاج سهراب دریانی.من هم عکس دیگری از ان موقع دارم براتون میفرستم.
من هم سال اول رو توی همین مدرسه گذروندم چه حس وحالی داشت آخه این مدرسه تاب وسرسره هم داشت. بعد ها هم رفتیم مدرسه هجرت وبعد که کلاسهای نوساز مدرسه حقیقت جو آماده شد رفتیم اونجا واقعا یاد وخاطره مرحوم کاشفی همیشه توی ذهنم هست معلم کلاس چهارم ما بود که دچار اون سانحه شد یادش همیشه گرامی.
یادش بخیر من و دوستانم از جمله فرزاد روئین تن (مدیر فعلی دبستان فیض )در قبل انقلاب در دبستان هدایت درس می خواندیم. یادم نمی رود همه ی دانش آموزازان از مدرسه تا منزل باید به صف می رفتیم . این مدرسه منعلق به مرحوم قربان امیری بود و آقای حبیب اله فصحت و دوستش آقای جمشیدی ما را به حسینه می بردند و مطالب دینی و نماز می آموختند .
لطفا از آقای حبیب اله فصحت خواهش کنید عکس های آن مدرسه را برای داریون نما بفرستند . شایسته است که نمایندگی داریون گزارشی مستند از سوابق نمایندگی داریون و اولین مدارس منطقه را برای داریون نما بفرستد . نمایندگی داریون در اویل انقلاب تا نزدیکی خرامه و زرقان را تحت پوشش داشت و شاید صدها مدرسه را تحت پوشش قرار می داد .آقای سهراب مجرد ،باقر بذرافکن ،احمد چمن آرا در این مورد اطلاعات کامل و ارزشمندی دارند .