جشن روز جوان در داریون برگزار شد
یوسف بذرافکن|
در شب ولادت با سعادت الگوی جوانان عالم حضرت علی اکبر (ع) که« روز جوان» نام گرفته است مراسم جشن با شکوهی با حضور جوانان مذهبی شهر داریون در منزل آقای حاج عین اله کاظمی که از محبین پیشکسوت خاندان عصمت و طهارت علیهم السلام است، برگزار شد .
در این جشن معنوی علاوه برجوانان و اعضای مجمع منتظران حضرت قائم (عج) تعدادی از مومنین و اصحاب مسجد نیز حضور داشتند .حجت الاسلام غریب شاهی امام جماعت مسجد امام محمد تقی (ع) طی سخنانی جوانان را به الگوه گرفتن از حضرت علی اکبر (ع) فرزند برومند حضرت ابا عبداله الحسین (ع) فرا خواندند و داشتن اخلاص را بزرگ ترین شرط قبولی و ماندگاری اعمال صالح انسان دانست و خانواده ها را به تربیت صحیح و مذهبی فرزندان خود دعوت کرد، وی پرهیز از لقمه حرام را از شرایط موفقیت در تربیت دینی فرزندان دانست.در این مراسم کربلایی جعفر بذرافشان از مداحان شهر داریون به مدیحه سرایی پرداخت و از میهمانا ن با کیک و شیرینی پذیرایی بعمل آمد همچنین حاضران شام را میهمان بانی مجلس بودند.
ممنون که اطلاع رسانی می کنید…. برای ما هم که دستمان کوتاه ست و خرما بر نخیل: وصف العیش نصف العیش…..و از قدیم گفته اند: دستت نمی رسد که بچینی گلی…. خب این که غصه نداره… بنشین و نگاهش کن….
با سلام خدمت استاد بذرافکن
با تشکر از شما
تمام ما باید از علی اکبر الگو برداری کنیم. سخنان حاج اقا غریب شاهی هم همیشه زیبا و جذاب و با احساس بوده است.
امیدوارم که تمام جوانان فقط یک گوششان در و گوش دیگر دروازه نباشد بلکه این سخنان وکلا ائمه ی معصومین را در زندگی الگو قرار دهند.
حاج عین اله کاظمی دایی مادر من هستند .ایشان انسانی مخلص ،باصفا و محب اهل بیت و مهمان نواز و مهربان هستند .دیگر نیازی به گفتن ندارد که هر ساله چندین مراسم و سفره را برپا میکنند که صاحب اصلی این سفره ها ائمه اطهار هستند.
انشااله که همیشه زنده و سلامت باشند بنده قلبا ایشان را دوست دارم.
فرزندشان عبداله هم بسیار مومن و متقی میباشد.
با سلام خدمت جناب اقای زارع
نظر لطف شماست
آقای قربانی عکس می گیرد ولی نمی فرستد .
پس او، دو کار می کند: هم عکس می گیرد، هم نمی فرستد !
از نظر وجاهت وزیبایی، ملاحت و دلربایی، شبیهترین مردم به رسول خدا(ص) بود. همچنین دارای صورت و سیرتى جذاب و طبع بلند، منظره ملیح، داراى ادب و تربیت بىنظیر، و پیوسته با خضوع و خشوع و با صلابت و بزرگوار بود.
علی اکبر همچنین دارای صدای خوشی بود به گونه ای که گاهی که اباعبداللّه الحسین(ع) برای صوت قرآن جدّ عزیزش دلتنگ میشد، به علی میفرمود: “علی جان! برایم قرآن بخوان تا از آن لذت و بهره برم.”
او در ویژگىهاى معنوى و فضایل علمى و اخلاقی، رشد جسمى و اجتماعى و کمالات روحى و مناقب نفسانى و سجایاى ملکوتى در میان تمام بنى هاشم و یاران پدر بزرگوارش امام حسین بن علی(ع) کم نظیر بود. این روحیه قوی و صفات شایسته، چنان ابهت و عظمت به علی اکبر داده بود که افزون بردوستان، دشمنان اهل بیت نیز به برتریهایش اعتقاد و اعتماد داشتند و اعتراف میکردند.
روزی معاویه از اطرافیانش پرسید: “چه کسی در این زمان برای خلافت مسلمانان بردیگران برتری دارد و برای حکمرانی بر مردم از دیگران سزاوارتر است؟” اطرافیان متملق به ستایش خلیفه پرداختند و او را لایق این منصب معرفی کردند. ولی معاویه گفت: “نه چنین نیست، اولی الناس بهذا الامرعلی بن الحسین بن علی، جدّه رسول اللّه و فیه شجاعة بنیهاشم و سخاه بنی امیه و رهو ثقیف؛ شایستهترین افراد برای امر حکومت، علی اکبر فرزند حسین است که جدّش رسول خدا است و شجاعت بنیهاشم، سخاوت بنی امیه و زیبایی قبیله ثقیف را در خود جمع کرده است.”