یکی از خوردنی های خوشمزه در ماه مبارک رمضان زولبیا و بامیه است که البته در میل کردن آن باید جوانب احتیاط را رعایت کرد.

به گزارش“توریسم آنلاین” از دیرباز تاکنون در ماه رمضان ایرانیان عادت کرده اند تا افطار خود را با زولبیا و بامیه و البته خرما باز کنند.

در ادامه تصاویری مشاهده می کنید از نحوه تهیه یک زولبیای بزرگ با قطر ۵۰ سانتی متر!

تهیه زولبیایی با قطر50 سانتی متر!

تهیه زولبیایی با قطر50 سانتی متر!

تهیه زولبیایی با قطر50 سانتی متر!

تهیه زولبیایی با قطر50 سانتی متر!

عکسها:روح الله قربانیzolbia1

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :