یوسف بذرافکن|

فصل بهار فصل رویش گیاهان مختلف است .گیاهانی خود رو که در طبیعت سبز می شود و دارای خواص مختلف است . از جمله آنها کنگر است.

امسال به مدد بارندگی های مناسب مقادیر زیادی از کنگر را می توان در منطقه خالد آباد داریون و مزارع جو آن یافت . شاید به نظر برسد که چیدن کنگر کار آسانی است ،اما این طور نیست!

kangar
کنگر هایی مرغوب است که ساقه آنها سفید ، بلند و تازه باشد . بهترین کنگر ها کنگر های هستند که خار نداشته باشند و هم مانند دنبل دارای برآمادگی باشند .این گونه کنگر ها ساقه های بلند و تردی دارند و برای خام خوری نیز مناسب است .
کنگر گیاه غنی از پتاسیم بوده، ولی از لحاظ انرژی محدود است کنگر طبیعتی گرم و خشک دارد و به همین علت آن را با ماست نیزمی خورند. در ضمن برای آن دسته از افرادی که گرم‌مزاج هستند، خوردن آن توصیه می شود.
. علاوه بر این، کنگر منبع غنی پتاسیم است کنگر ضدعفونی کننده، اشتهاآور، تب‌بر و هضم کننده غذاست و درضمن، مصرف آن باعث تقویت دستگاه گوارش می‌شود
کنگر در درمان یرقان، نارسایی کبد و کم‌خونی مؤثر بوده و از کبد در برابر سموم شیمیایی محافظت می کند .محققان معتقدند وجود ماده‌ای به نام سینارین در عصاره برگ کنگر، باعث کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید خون می‌شود. در ضمن همین ماده به همراه ماده دیگری به نام اسید کافئیک موجود در کنگر، کبد را در برابر عفونت حفظ می کنند. در ادامه عکس هایی  از کنگر های داریون را مشاهده می کنید.

کلیدواژه ها :

این خبر را به اشتراک بگذارید :