اخبارهمه

درخشش یک دیندارلویی در جشنواره نخبگان فارس/عزیزالله وکیلی «رگ یاب با بازوی متحرک و ویبریشن» اختراع کرد

رئیس بنیاد نخبگان فارس گفت: 3 نفر از مخترعان استان در جشنواره‌های اختراعات بنیاد ملی نخبگان (رویش البرز و رویش آذربایجان) برگزیده شدند.

به گزارش داریون نما به نقل از روابط عمومی بنیاد نخبگان فارس، دکتر شریف افزود: در جشنواره منطقه ای رویش البرز که در بهمن ماه 94 در استان البرز برگزار شد، 2 نفر از مخترعان استان فارس به نام های امیر حسین حقیقی با اختراع «هیدرولیز بطری های پلیمری از جنس پت با هیدروتالکیک» به شماره ثبت اختراع 85772 و فرزانه ابراهیم زاده با اختراع «بکرا؛ داروی شیمیایی کنترل کننده جمعیت دام‌های کوچک» به شماره ثبت اختراع 87252 برگزیده شدند و می توانند تحت حمایت بنیاد ملی نخبگان از تسهیلات توانمندسازی این بنیاد استفاده کنند.

jonoob rangi.inddعزیزالله وکیلی

وی اضافه کرد: همچنین در جشنواره منطقه ای رویش آذربایجان که در اسفندماه 94 در استان آذربایجان شرقی برگزار شد، عزیز ا… وکیلی از فارس با اختراع «رگ یاب با بازوی متحرک و ویبریشن» به شماره ثبت اختراع 87265 برگزیده شد.
دکتر شریف در ارتباط با جشنواره های اختراعات بنیاد ملی نخبگان با عنوان جشنواره رویش گفت: این جشنواره از سال 1390 توسط بنیاد نخبگان استان فارس با هدف حمایت از مخترعان و مبتکران کشور طراحی و به بنیاد ملی نخبگان پیشنهاد شد و در حال حاضر به صورت ملی و در قالب شش منطقه در حال برگزاری می باشد.
وی افزود: مخترعانی که در جشنواره اختراعات رویش بنیاد ملی نخبگان برگزیده می شوند؛ می توانند در سه سطح اختراع خود را ارتقا داده و پس از دریافت حمایت های مادی و معنوی بنیاد نخبگان استان فارس در حوزه تجاری سازی، نسبت به ثبت شرکت و ارسال مدارک خود برای دریافت تائیدیه دانش بنیان به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از طریق سامانه دانش بنیان اقدام کنند.
رئیس بنیاد نخبگان استان فارس اضافه کرد: از جمله حمایت های بنیاد ملی نخبگان در زمینه تکمیل فرآیند تجاری سازی اختراعات می توان به ارائه جوایز نقدی، تسهیلات نظام وظیفه نخبگان برای اختراعات سطح دو به بالا (پس از احراز شرایط لازم)، لحاظ امتیاز اختراع در آئین نامه جایزه های تحصیلی و همچنین ارائه تسهیلات مالی برای تکمیل و مستندسازی اختراع برگزیده، در اختیار گرفتن کارگزاران و مشاوران خدمات فناوری، شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی، استقرار در مراکز رشد و تاسیس شرکت مرتبط با اختراع، تاسیس شرکت دانش بنیان (نوپا)، آشنایی با فرآیند سرمایه یابی و بازاریابی، فرآیند نمونه سازی (نیمه صنعتی)، شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی، تاسیس و گسترش شرکت دانش بنیان، انبوه سازی، آشنایی با فرآیندهای فروش و ایجاد بازار و شرکت در نمایشگاه های ملی و بین المللی اشاره کرد.

گفتنی است عزیزالله وکیلی از شهروندان دیندارلویی است که دوره دبیرستان خود را در رشته علوم تجربی در دبیرستان شهید فاطمی فرد داریون طی کرد.

داریون نما این موفقیت را به آقای عزیزالله وکیلی تبریک می گوید.

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا